Verzenden

 

Door het Coronavirus is een enorme piek in het aantal verzonden pakketten. Hou er daarom rekening mee dat het pakket vertraagd kan worden. Bedankt voor uw begrip.

 

Indien de klant wenst dat de bestelling geleverd wordt, zal dit steeds gebeuren op het adres dat door de klant wordt ingevuld tijdens het bestelproces.

 

Momenteel kan er verzonden worden naar adressen in België en Nederland. Voor verzending naar andere landen kan u ons steeds contacteren via monbebeheide@gmail.com.

 

Verzending gebeurt in samenwerking met Bpost. De standaard verzendkost wordt u steeds kenbaar gemaakt tijdens het bestelproces. Momenteel bedraagt de standaard verzendkost 5,15 EUR voor België en 7,70 EUR voor Nederland. Vanaf een bestelbedrag van 50 EUR wordt uw zending gratis geleverd (binnen België en Nederland).

 

Indien het pakket zwaarder weegt dan 30,01 kg, de lengte plus omtrek groter is dan 300cm of de langste zijde groter is dan 150cm, dan kan een andere verzendkost dan de standaard verzendkost van toepassing zijn. Bij de verwerking van de bestelling zal in dat geval één van de medewerkers van Mon Bébé contact opnemen met de klant vooraleer het pakket wordt verzonden. Wij baseren ons op de standaardafmetingen zoals voorgeschreven door Bpost – deze zijn raadpleegbaar via https://www.bpost.be.

 

U wordt via e-mail op de hoogte gehouden van de bevestiging van verzending. Pakketten worden standaard verzonden op maandag, woensdag en vrijdag. Een eerste afleverpoging is telkens voorzien de dag volgend op de dag van verzending. 

 

Doordat de klant aangeeft te opteren voor verzending, verklaart de klant kennis genomen te hebben van de algemene voorwaarden van Bpost, deze zijn tevens terug te vinden via https://www.bpost.be/nl/algemene-voorwaarden.

 

Indien de klant dit wenst kan de bestelling afgehaald worden in onze winkel: Het Mon Bébé, gelegen in de Dorpsstraat 36, 2950 Kapellen (België). In dit geval zijn er uiteraard geen verzendkosten. Openingsuren zijn terug te vinden op onze website https://www.monbebekapellen.be.

 

Mon Bébé