Verzenden

 

Momenteel kan er verzonden worden naar adressen in België en Nederland. Voor andere mogelijkheden kan u ons contacteren via monbebeheide@gmail.com.

 

Verzending gebeurt in samenwerking met Bpost. De standaard verzendkost wordt u steeds kenbaar gemaakt tijdens het bestelproces. Momenteel bedraagt de standaard verzendkost 5,15 EUR voor België en 7,70 EUR voor Nederland. Vanaf een bestelbedrag van 50 EUR wordt uw zending gratis geleverd (binnen België en Nederland).

 

Indien het pakket zwaarder weegt dan 30,01 kg, de lengte plus omtrek groter is dan 300cm of de langste zijde groter is dan 150cm, dan kan een andere verzendkost dan de standaard verzendkost van toepassing zijn. Bij de verwerking van de bestelling zal in dat geval één van de medewerkers van Mon Bébé contact opnemen met de klant vooraleer het pakket wordt verzonden. Wij baseren ons op de standaardafmetingen zoals voorgeschreven door Bpost – deze zijn raadpleegbaar via https://www.bpost.be.

 

U wordt via e-mail op de hoogte gehouden van de bevestiging van verzending. 

De algemene voorwaarden van Bpost qua verzending  zijn terug te vinden via https://www.bpost.be/nl/algemene-voorwaarden.

 

Indien de klant dit wenst kan de bestelling afgehaald worden in onze winkel gelegen in de Dorpsstraat 36, 2950 Kapellen (België). In dit geval zijn er uiteraard geen verzendkosten. Openingsuren zijn terug te vinden onder "openingsuren" op onze website. 

Mon Bébé